Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Uw eigen woning. Uw thuis. Hoe brengt u dat gevoel over op de koper? Zorgen als deze nemen wij graag van uw schouders. Net als een eerlijke prijs voor uw woning en een correcte afwikkeling. Hoe gaat dat in zijn werk?

Alles wat nodig is voor een succesvolle verkoop

Persoonlijk contact

Kuijt Makelaardij is uw vaste aanspreekpunt. Bij ons kunt u terecht met uw wensen, vragen en verwachtingen van het kennismakingsgesprek tot en met het verkoopcontract.

Marktkennis
Onderhoud, oppervlakte, inhoud, ligging, voorzieningen; alles wat uw woning kenmerkt, is van invloed op de waardebepaling van uw woning. Wij maken een gedegen rapportage en informeren u uitgebreid.

Presentatie
Met uw woning op Funda.nl en Kuijtmakelaardij.nl bereikt u duizenden woningzoekenden. Kuijt Makelaardij verzorgt de foto's. Zo nodig bieden we u ook stylingsadvies, waarmee u uw woning op een eenvoudige wijze aantrekkelijk en verkoopklaar maakt.

Service
Potentiële kopers krijgen een professionele bezichtiging en heldere informatie over uw woning. Bent u niet thuis? Kuijt Makelaardij laat u z.s.m. weten hoe de aspirant-kopers reageerden. U blijft goed geïnformeerd in elk stadium van de verkoop.

Verstand van zaken
Wie biedt? Wordt er een bod uitgebracht, dan melden we u dat natuurlijk direct. We adviseren en onderhandelen namens u. U mag daarbij rekenen op onze jaren lange expertise en ervaring.

Afstemming
Gaat u akkoord met het bod, dan stelt Kuijt Makelaardij de koopovereenkomst op. Daarin worden alle afspraken en voorwaarden vastgelegd. Deze overeenkomst tekent u en wij verzorgen de afwikkeling naar de notaris.

Eindfase
De notaris maakt de akte van levering. U en de koper ondertekenen de leveringsakte. De koper betaalt de koopsom.
Van harte gefeliciteerd met de verkoop van uw woning!

Klik hier voor ons contactformulier.

Woning van de maand